fbpx

Door Project Alpha

Epoxy tafel laten maken

Wilt u een epoxy tafel laten maken? Dit kan bij Project Alpha. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van epoxy tafels. Onze vakmannen hebben maar één doel: al uw interieurideeën tot leven wekken.

Wij maken diverse epoxy tafels. Hierbij zorgen we er altijd voor dat uw tafel niet alleen een eyecatcher is door zijn unieke design, maar dat hij ook tegen een stootje kan en lang meegaat. De meestgebruikte houtsoorten voor onze tafels zijn notenhout, Elzenhout en Russische olijvenhout. Wij gebruiken altijd de meest hoogstaande materialen voor uw tafel. Alle tafels zijn geheel handgemaakt.

Zwarte honingraat tafel 1
Take a peek inside our Wonderworld

Epoxy tafel laten maken door Project Alpha


Ook uw epoxy tafel laten maken door een professionele partij? Vraag direct een offerte aan voor uw tafel. Heeft u nog vragen over een epoxy tafel kopen en wat daarin de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Epoxy tafels gemaakt door Project Alpha

Met onze op maat gemaakte epoxy tafels brengen we een stukje natuur in uw huis. Wij bieden u een breed scala aan producten en op aanvraag produceren wij uw tafel ook in het formaat van uw keuze. Of het nu gaat om een ​​kleine epoxy salontafel voor gezellige avonden, een grote live edge epoxy eettafel voor de ontvangst van gasten of een eenvoudige, maar tegelijkertijd elegante vergadertafel met epoxy. Wij maken epoxy tafels in alle vormen, met verschillende poten, verschillende houtsoorten en volgens uw persoonlijke wensen. U kunt ons een foto sturen van het interieurontwerp van uw huis of de specifieke elementen ervan en wij zullen samen met u het juiste tafel ontwerp voor u vinden. We houden u op de hoogte van elke productiefase door u foto’s te sturen van de tafel die wordt gemaakt.  Profiteer van onze luxe hoogwaardige epoxy tafels! Zie onze afgelopen projecten

Epoxy tafel op maat

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte epoxy tafel met een innovatief en persoonlijk ontwerp, dan bent u hier op de juiste plek! Project Alpha is een familie bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van handgemaakte epoxy tafels, waarbij traditie wordt gecombineerd met innovatieve technologie en materialen. Wij voeren een zorgvuldige selectie uit van de zeldzaamste en meest waardevolle houtsoorten. De meest populaire van dit moment zijn eik, walnoot, olijf en iep, en als u er tussen deze niet iets kunt vinden dat geschikt is voor u, zullen we een meer geschikte essence voor uw huis vinden.

In onze uitgebreide catalogus vindt u alle soorten massief houten tafels. We hebben een selectie van eettafels, salontafels, vergadertafels en vele anderen. Vaak zijn onze klanten niet alleen op zoek naar eenvoudige tafels, maar naar echte designelementen die de inrichting van hun huis op de een of andere manier kunnen voltooien, en daarom is het ontwerp van elke tafel ontworpen om de authenticiteit en natuurlijkheid van het hout over te brengen, de nadruk te leggen en waarde te geven tot scheuren en kloven door het gebruik van epoxy. Het is onze bedoeling om iedereen de kans te geven een voorbeeld te hebben van een unieke en op maat gemaakte tafel in alle opzichten.

Epoxy tafelblad laten maken

Hout en epoxy gaan zeer goed samen. Misschien kent u epoxy vooral van vloeren, maar tegenwoordig worden er ook veel meubels van gemaakt. Een epoxy tafel laten maken is bijvoorbeeld populair: een tafelblad waarin hout en epoxy gecombineerd worden, geeft een wow-effect aan iedere eethoek. Wilt u een kwalitatief hoogstaand epoxy tafelblad laten maken dat geheel aan uw wensen voldoet, dan is Project Alpha de aangewezen partij. Tevens zorgen wij ervoor dat de tafel perfect aansluit bij uw interieur. Iedere epoxy tafel die wij maken, is een uniek exemplaar dat aansluit op uw wensen en past bij uw interieur.

Project Alpha

Epoxy tafel laten maken: zo ziet het proces eruit

Wilt u zelf uw epoxy tafel ontwerpen? Dat kan bij Project Alpha! Vraag hiervoor een offerte aan voor uw epoxy tafel op maat of bekijk eerst onze gallery om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tafel.

Tijdens de ontwerpfase krijgt u iedere twee dagen een update van de voortgang van uw tafel. U kunt op elk moment nog iets wijzigen, toevoegen of verwijderen. Vanaf het moment dat wij aan de daadwerkelijke uitvoer beginnen, sturen wij u elke dag een update. Dit doen wij met elk product wat wij voor u maken: eettafels, salontafels, muurdecoratie of aquariums.